OBRAČUN U KLAIĆEVOJ

‘Glupačo glupa, mrš u p... materinu‘: U centru Zagreba Lara (23) tukla tetu, pa ponudila bizarno objašnjenje

Sutkinja je Laru proglasila krivom i osudila na kaznu od 320 eura. Mora platiti i 66 eura troškova postupka

Ilustracija

 Roman Budnyi/Alamy/Profimedia

U svibnju prošle godine, oko 14.15 sati u Ulici Vjekoslava Klaića 15 u Zagrebu, Lara (23) je ‘narušavala javni red i mir na način da je derući se na sav glas vrijeđala svoju 34-godišnju tetu riječima: ‘Mrš u pi*ku materinu glupačo glupa‘‘, piše portal Danica.

‘Pritom ju je pljunula, a nakon toga rukama i nogama nasrnula na nju udarajući je po tijelu, također se koristeći lajnom svog psa, da bi je nakon toga srušila na pod gdje ju je zaustavio prolaznik‘, navela je sutkinja u presudi donesenoj ovaj tjedan.

Napadnuta teta je kazala kako joj je Lara tog dana trebala vratiti mobitel koji joj je ostao u stanu zajedničkog prijatelja. No, nećakinja ju je, ničim izazvana, fizički napala na ulici i srušila na pod.

Lara je tijekom ispitivanja u policiji govorila nešto posve drugo i optužila tetu da ju je napala, pa je i žrtva zaradila prijavu. No, na sudu je ipak rekla da je sve izmislila i da je ona jedini krivac za incident.

‘Mogu reći da teta nije ničim narušavala javni red i mir, nije me fizički napala niti se derala i vrijeđala me. Jedino što mi je u samoobrani poderala majicu. A zašto sam policiji rekla drugačije? Ma, bila sam tog dana pijana, ali i isprovocirana zbog nekih drugih razloga‘, branila se Lara.

Sutkinja je Laru proglasila krivom i osudila na kaznu od 320 eura. Mora platiti i 66 eura troškova postupka. Teta je na koncu oslobođena, piše portal Danica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:51