Counter-Strike Nexon: Zombies je spreman za testiranje

Counter-Strike Nexon: Zombies je spreman za testiranje

Nexon Europe je sklopio partnerstvo sa Valveom te odlučio predstaviti novu verziju poznatog Counter Strikea; verziju u kojoj će dominirati zombiji.

Counter-Strike Nexon: Zombies će biti sasvim besplatna igra, a za neka 2 sata započinje njeno beta testiranje. Sve što trebate je aktivni Steam račun kako biste se uključili u testiranje igre te na taj način direktno sudjelovali u kreiranju ovog zanimljivog naslova.

“Kao i uvijek, povratna informacija igrača nam znači puno, a to se reflektira u našim igrama. Želimo čuti koje oružje igrači koriste, koje modove smatraju najzabavnijim te što bi dodatno željeli vidjeti u Counter-Strike Nexon: Zombies”, rekao je Paul Lee, producent Nexon Europea.

Ako ste voljeli igrati CS, nema razloga da ne isprobate i Counter-Strike Nexon: Zombies. Uz zombije vas očekuju novi modovi te još opasnih čudovišta (kao da zombiji nisu bili dovoljni), a više o igri možete saznati na službenim Steam stranicama.

Igru očekujemo početkom sljedećeg mjeseca, a osim na engleskom će biti dostupna i na njemačkom, francuskom, talijanskom, poljskom te ruskom jeziku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:52