Castlevania: Lords of Shadow 2 demo objavljen

Castlevania: Lords of Shadow 2 demo objavljen

Do sada je demo za Lords of Shadow 2, završni dio trilogije bio dostupan samo za vlasnike Mirror of Fate HD-a i Lords of Shadow Collectiona, no sada će biti dostupan svim igračima preko PlayStation Networka, Xbox Livea, te Steama. Ukoliko preuzmete demo moći ćete isprobati prvih 20ak minuta igre koja izlazi 25. veljače.

Oni koji besplatni demo preuzmu preko Steama ostvaruju i popust od 10% na pre-order igre koja inače košta 39,99 € (35,99 € sa popustom). Lords of Shadow 2 je zadnji nastavak priče koji je počeo 2010. sa originalom, a nastavio se u “prijenosnom” izdanju sa Mirror of Fate na 3DS-u prošle godine, koji je naknadno izdan i za Xbox 360 i PS 3. Trilogija predstavlja reboot popularnog serijala koji je svojevremeno žario i palio na Nintendovim konzolama.

Iako je prvotna franšiza bila svojevrsni 2D akcijski platformer, nova generacija više liči na Devil May Cry i God of War, što su neki nostalgičari teško prihvatili. Bilo kako bilo, obje dosadašnje igre su bile itekako kvalitetne i vjerojatno bi dobro prošle i bez slavnog imena (možda i bolje). Po onome što smo dosada vidjeli ovo bi trebao biti najbolji nastavak dosada. Uz odličnu priču, likove i glumce, za igranje ćemo imati dostupan cijeli grad, a i brza efektna borba bi sa kontroliranom kamerom trebala biti još bolja od originala. Neznamo za vas, ali mi jedva čekamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:56