Capcom počeo kažnjavati Street Fighter V Rage Quittere

Street Fighter V će imati besplatne DLC-ove

Unatoč vrlo dobrom startu novog Street Fightera, mnogi igrači su ostali razočarani načinom na koji se Capcom nosi s igračima koji izlaze iz igre netom prije nego bi izgubili borbu.

Poznati kao „Rage Quitters“, ovi igrači koriste sustav tako što umjesto da izgube borbu naglo izlaze iz igre, odnosno isključuju se s Interneta. Capcom dosad nije kažnjavao igrače Street Fightera V, no prošlog tjedna je kažnjeno njih tridesetak.

Ubuduće, izdavač na tjednoj bazi planira pronalaziti sumnjive igrače koji imaju nerealistično puno pobjeda u odnosu na broj izlazaka iz igre.

„Da budemo jasni, ciljamo samo na najveće prekršaje u našem sustavu, što znači da ako imate nekoliko slučajeva izlazaka iz igre tijekom borbe, ne morate brinuti. Igrači koji spadaju u skupinu koju nazivamo ‘Rage Quitter“ uglavnom imaju 80-90% izlazaka te njihovi računi jako odskaču od norme“, rekli su iz Capcoma.

Budući da je Street Fighter IV imao kompletan sustav koji je odmah kažnjavao takve igrače, ostaje pitanje zašto je nova igra ostala bez istog. Capcom još uvijek ne može obećati kada će osigurati Street Fighter V od Rage Quittera, a naravno, svi se nadamo da će to biti što je prije moguće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:39