Buduće Assassin's Creed igre bi mogle biti smještene u moderno doba

Assassin\'s Creed gameplay trailer

Dosad su sve Assassin’s Creed igre bile smještene u određeno povijesno razdoblje, a s novim igrama samo skačemo iz jednog dijela povijesti u drugi. Assassin’s Creed Unity je smješten u vrijeme francuske revolucije, a već se neko vrijeme priča o sljedećem nastavku koji će glavnog junaka odvesti u London tijekom viktorijanskog razdoblja. No, dolazi li vrijeme za modernog ninju?

U novom intervjuu kojeg možete pogledati na Twitchu, jedan od vodećih pisaca koji radi na Assassin’s Creed serijalu, Darby McDevitt, izjavio je kako ekipa razmišlja o modernom okruženju.

Koliko god moderno okruženje zvučalo primamljivo i igračima i razvojnom timu, to nije tako lako ostvarivo, objašnjava Darby. Budući da stvaranje sasvim novog okruženja zahtijeva naporan i zaista dug posao, ekipa iz razvojnog studija se još nije odlučila na ovaj potez. Umjesto toga, tim koristi već postojeće okružje koje se lakše može prilagoditi novoj igri.

U slučaju da AC skokne u moderno razdoblje, to bi značilo uključivanje velikog dijela tima u mijenjanje čitavog grada što je dugotrajan proces. Na kraju, morao bi se mijenjati i čitav gameplay jer nije moguće ostaviti gameplay koji uključuje mačevanje u modernom gradu, dodao je Darby.

Bilo kako bilo, lijepo je znati da barem postoji mogućnost moderne Assassin’s Creed priče, a nakon svih povijesnih lokacija na kojima smo bili, vrijeme je da uskoro vidimo Assassin’s Creed nešto dalje na lenti vremena.



Watch live video from AssassinsCreed on Twitch

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:20