BioWare otkazao Shadow Realms

Već ste možda zagrizli i počeli pratiti razvoj online kompetitivnog akcijskog RPG-s Shadow Realms koji je zvučao obećavajuće. No, nažalost, iz BioWarea stiže vijest o odgodi ovog naslova.

Dosada nismo znali previše o igri, no vidjeli smo nekoliko odličnih slika uz najavu igre te kratki gameplay trailer.

“Donijeli smo odluku da ne nastavljamo s razvojem Shadow Realmsa. U potpunosti nam je jasno da je ovo razočaravajuća vijest za neke od naših fanova pa stoga želimo malo detaljnije objasniti ovu odluku. Iako je tim dosada napravio odličan posao na konceptu igre, a dobili smo i hrpu odličnih povratnih informacija od naših fanova na eventima i tijekom testiranja igre, trenutno imamo druge projekte za ovaj tim unutar BioWare studija za ovu, a i sljedeće godine”, rekli su iz BioWarea.

Iako nikada nije lijepa vijest vidjeti da je igra otkazana, u ovom slučaju to znači da će se razvojni tim fokusirati na Star Wars: The Old Republic kojeg očekujemo tijekom godine, ali i nekoliko drugih novih naslova.

Prisjetimo se, BioWare je potvrdio da radi i na novoj Mass Effect igri kao i na jednoj novoj igri, tako da se nemamo previše razloga žaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:14