Bethesda potvrdila da je Fallout 4 zaštitni znak lažan

Bethesda potvrdila da je Fallout 4 zaštitni znak lažan

Špekulacije o Falloutu 4 su se ponovo rasplamsale danas nakon što se doznalo da je u Njemačkoj podnesen zahtjev za zaštitni znak za nešto zvano ”Fallout: Shadow of Boston”. Stvoreno 25. listopada i objavljeno na NeoGAF-u, spomenuti zaštitni znak obuhvaća ”diskove za računalne igre; računalne igraće programe za digitalno preuzimanje; i računalne igraće programe preuzete putem interneta”.

Podneseni zahtjev se poklapa sa prošlogodišnjim nagađanjima da će nova Fallout igra biti smještena u, i oko Bostona. Dokumenti koji su tada procurili su inicirali na nešto naziva „Institut“ koji se izdigao iz pepela poznatog sveučilišta MIT, kao i Commonwealth, Falloutov naziv za ostatke savezne države Massachusetts.

Na veliku žalost svih koji već godinama žude za novim Falloutom, i ove nove „informacije“ su lažne, slično kao i lažna stranica koja se pojavila prošle godine prije VGX-a. Naime, Bethesda se ogradila od zaštitnog znaka objavivši na Twitteru – „Njemački zahtjev za zaštitni znak koji kruži internetom je lažan. Ovo nije došlo iz naših ureda“.

Uopće ne postoji sumnja da sa na novoj Fallout igri radi jer izdavači jednostavno ne bi dopustili da jedan ovako jak brend ostane neiskorišten. Zasad nam ostaje samo čekati da konačno bude objavljena neka službena informacija o jednom od najočekivanijih naslova današnjice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:49