Beta verzija igre Dota 2 Reborn sada spremna za preuzimanje

Dota 2

Na Dota 2 blogu je osvanula vijest koja će razveseliti sve prave fanove igre – Dota 2 Reborn beta verzija igra je spremna za preuzimanje.

„Reborn betu sada svatko može preuzeti i igrati. Proučite stranicu o nadogradnji gdje možete pronaći informacije o instalaciji i gdje možete naučiti o tehnologiji koju koristimo kako bismo poboljšali Dotu 2“, napisano je na blogu.

„Za razliku od našeg tradicionalnog Test klijenta, vaša povijest mečeva, MMR, kozmetički predmeti i prijatelji su podijeljeni među dvije verzije igre. No, Ranked Matchmaking zasada još nije u funkciji. Očekujemo da ćemo rangirane mečeve moći uključiti kroz nekoliko dana, no prvo su nam potrebni dodatni testovi osnovne funkcionalnosti. Također, moguće je da se novi predmeti pojave u beta ili glavnom klijentu. Ovi predmeti mogu nedostajati u drugom klijentu dok se njihovi podaci ne konvertiraju.“

„Dok istražujete betu, primijetit ćete da nekoliko svojstava još nije u potpunoj funkciji, no pozivamo vas da igrate normalno i šaljete nam povratne informacije. Redovito ćemo nadograđivati klijent kroz sljedećih nekoliko tjedana dok sve postavljamo online“, dodali su na blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:26