Beta verzija ENBSeries Moda za GTA V spremna za javnost

Ako ste igrali GTA IV ili recimo Skyrim, sigurno već znate za ENBSeries mod. Ovaj alat se koristi i za mnoge druge igre, a omogućuje modifikaciju raznih funkcija koje poboljšavaju grafiku određene igre.

Boris Vorontsov je spremio beta verziju moda za GTA V, a sada ga svatko može preuzeti i isprobati na svom računalu. S ovim alatom možete utjecati na mnoge moderne grafičke efekte kao što su SSAO, SSIL, Depth Of Field, Lens FX, Bloom, true HDR, Tone Mapping, Sharpening, Vignette, Sun Rays, Shadows, Detailed Shadows i Reflections.

Ukoliko želite isprobati mod, možete ga besplatno preuzeti, no Boris kaže kako program zasada nije konfiguriran kako bi trebao biti. To znači da ćete morati pretražiti službene forume i preuzeti konfiguracijske datoteke od drugih korisnika ukoliko sami ne znate stvoriti svoju.

U nastavku pogledajte video koji prikazuje mogućnosti ENBSeries moda, a ako se ne želite previše petljati s konfiguracijskim datotekama, strpite se jer smo sigurni da će ubrzo izaći i puna verzija popularnog modifikacijskog alata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:15