Besplatni Warface dobio dva nova moda

Warface stigao na Steam

Crytek je najavio kako su odsad u Warfaceu dostupna dva nova moda igranja. Ovaj besplatni FPS naslov sada sadrži Domination Versus te Marathon Survival mod.

Domination Versus Mode će zahtijevati od igrača da se obrane od napada protivničkog tima i da istovremeno zadrže određene dijelove mape. Dok drže ključna područja, igrači će dobivati bodove koji ih vode prema pobjedi. No, svakom sekundom će pritisak rasti što će biti odličan način da se pokažu oni najbolji. Za početak, ovaj mod će se odvijati na novoj SubZero Versus mapi koja će vas poslati u sibirske planine.

Marathon Survival Mode vraća tri originalne mape smještene u sibirsko okruženje. Ovaj mod će zahtijevati obranu od neprijateljskog tima dok vi pokušavate riješiti Operation Cold Peak co-op kampanju u formi jednog neprekidnog nivoa. Ova kooperativna kampanja je već testirala najbolje igrače, a s dodatkom novog moda igra postaje još veći izazov.

Ukoliko još niste zaigrali Warface, to možete učiniti besplatno, a započet ćete kreiranjem besplatnog računa na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:25