Battlefield Hardline u ožujku dobiva novu ekspanziju

Battlefield Hardline u ožujku dobiva novu ekspanziju

Već za mjesec dana, Battlefield Hardline će dobiti novi sadržaj. Ekspanzija koja nosi ime Betrayal će dodatno zakomplicirati igru, a sudeći prema screenshotu, u borbu ćete moći ponijeti i mač, što nažalost još nije potvrđeno.

„Oformili ste tim, izveli savršenu pljačku te u sekundi pobjegli policiji. No, očekuju vas neprijatelji koji vrebaju iz sjena, tamne figure koje se kriju iza ruševnih mauzoleja, a suočit ćete se i s neprijateljem u mračnim uličicama te malenim zatvorima“, napisali su u najavi iz EA studija.

Betrayal će ponuditi četiri nove mape – Alcatraz, Cemetery, Chinatown i Thin Ice. Također, u igru se uvodi sedam novih oružja te dva nova vozila. Oružje ćete moći uređivati po želji te ga testirati na posebnom poligonu. Ne zvuči loše, zar ne?

Ova ekspanzija donosi i nadogradnju za originalnu igru što znači dodatak od 11 novih oružja, nove vrste servera te još mnogo toga. Više detalja ćemo znati tek kada Betrayal stigne u prodaju, iako očekujemo još barem jedan video trailer prije toga.

battlefield-hardline-betrayal_1
Battlefield Hardline u ožujku dobiva novu ekspanziju
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:21