Battlefield Hardline beta stiže na sve platforme ove jeseni

Battlefield Hardline beta stiže na sve platforme ove jeseni

Battlefiled Hardline je zasad u zatvorenoj beta fazi, ali izaći će drugačija Battlefiled Hardline beta koja će pokazati više onoga što igra pruža ove jeseni, na svim najavljenim platformama, objavio je Steve Papoutsis, glavni čovjek developera Visceral Gamesa.

“Battlefield Hardline beta je samo mala porcija onoga što nas čeka. Imamo puno novih modova koji stvarno iskorištavaju tematiku lopova i policajaca, kao i povratak nekih modova koji su dobro poznati svim fanovima serijala.” – izjavio je Papoutsis.

Također je najavljeno da u narednim mjesecima možemo očekivati više informacija primarno o multiplayeru, a dakako i o single player kampanji. Visceral Games, tvorac Dead Space serijala, je poznat upravo po izvrsnom, atmosferičnom single player iskustvu, a obećavaju da će i Hardline imati sličnu priču i svijet u koji se lagano udubiti – “Radimo neke cool nove stvari u načinu na koji prezentiramo kampanju, a vrlo je slično gledanju epizoda vaše najdraže serije na TV-u. Biti će nešto potpuno drugačije i baš smo uzbuđeni zbog toga.”

Na kritike da sve to previše podsjeća previše slično Battlefieldu 4, developeri su istaknuli da rade stvari na drugačiji način i da će Hardline biti znatno više od obične ekspanzije za Battlefield 4. Sve najavljeno ćemo uživo moći vidjeti 21. listopada kada igra službeno izlazi i to na PS-u 3, PS-u 4, Xbox-u 360, Xbox-u One, te PC-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:50