Atari po prvi puta prikazao svoje nadolazeće horore

Atari po prvi puta prikazao svoje nadolazeće horore

Svi ljubitelji horora dolaze na svoje. Atari je nedavno prvo najavio, a sada, na PAX Prime sajmu održanom ovog vikenda, po prvi puta i prikazao svoje nove/stare horor igre, a obje će biti izdane već do kraja ove godine.

Kao što već znate riječ je o rebootu Haunted Housea, te Alone in the Dark franšize, o čemu smo već i pisali, samo što nakon zadnje prezentacije izdavača imamo znatno više informacija. Alone in the Dark: Illumination će biti izgrađen Unreal Engineu 4, a podržavat će kooperativni multiplayer za do četiri igrača. Poznate su i četiri klase koje će se igračima ponuditi na izbor: lovac, vještica, inženjer i svećenik. Nagađa se da će igrači u multiplayeru biti zaduženi za čišćenje grada od raznih mračne sile poznate kao Tama (The Darkness).

Iako zvuči više kao akcijska avantura, sa naglaskom na „akcija“ u gornjem traileru se može vidjeti da se developeri drže korijena. Inače, razvija ga Pure, studio sastavljen od ljudi koji su radili na igrama kao što su Dead Island 2, Bioshock: Infinite i Battlefield 2. Ako je suditi po prijašnjem iskustvu developera i informacijama o klasama, moguće je da nas čeka nešto slično Left 4 Deadu.

Haunted House: Cryptic Graves, je pak čista survival horor igra. Razvija ju Dreampainters studio, a fokusirat će se na rješavanju raznih zagonetki iz prvog lica, te „psihičkim moćima“, kao što, uostalom, možete i vidjeti iz donjeg trailera. Dreampainters ima iskustva sa sličnom formom igre, jer je njihova Anna ima poprilično slični koncept.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:28