Assassin's Creed Unity odgođen 2 tjedna

Assassin\'s Creed Unity odgođen 2 tjedna

Nadolazeći Assassin’s Creed Unity koji nas baca usred Francuske Revolucije je odgođen dva tjedna, objavili su iz Ubisofta. Na taj način se prvotni datum izlaska sa 28. listopada pomaknuo na 13. studeni.

Službena izjava za medije glasi: „Kako se približavamo kraju, shvatili smo da smo blizu cilja no još uvijek trebamo malo vremena da dovršimo neke detalje kako bi osigurali da Assassin’s Creed Unity bude izniman. Iskreno cijenimo povezanost igrača sa igrom i njihovo strpljenje s nama. To je samo još par tjedana i isplatit će se.“

Gledajući iz naše perspektive, dva tjedna stvarno nije puno, no teško je zamisliti što se to točno može promijeniti u tako kratkom razdoblju. Naravno, kod velikih studija kao što je to Ubisoft, koji imaju ogroman broj ljudi koji rade na projektu, dva tjedna je možda i dovoljno za značajne promjene, no rijetki su studiji koji imaju takve uvijete.

Ovim se potezom izlazak Unitya poklapa sa izlaskom Roguea, novom Assassin’s Creed igrom koja izlazi isključivo za stare konzole, što opet može značiti da igra ne treba doradu, već se Ubisoftu marketinški isplati obje igre izdati istovremeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:31