Assassin's Creed: Unity neće imati ženski igriv lik zbog resursa

Assassin\'s Creed: Unity neće imati ženski igriv lik zbog resursa

Ako ste dio igraće populacije koja preferira igrati sa ženskim likovima svoje video igre, onda nemate sreće. Assassin’s Creed: Unity neće imati igrivih ženskih likova u kooperativnom modu. Razlog kojeg navodi glavni kreativac igre, Alex Amancio su resursi kojima studio raspolaže.

“To predstavlja dupli broj animacija, dupli broj glasova i svega ostaloga kao i duplo veći broj vizualnih mogućnosti. Pogotovo kad se uzme u obzir da imamo likove koji se mogu personificirati. Bila bi to velika količina dodatnog produkcijskog rada.” – izjavio je Amancio.

O istoj temi je govorio i jedan od ljudi zadužen za tehnički aspekt nadolazeće igre – “To je bilo na našoj listi “za odraditi” do nedavno, ali postalo je pitanje fokusa i produkcije. Zato smo htjeli biti sigurni da pružamo najbolje iskustvo za lika. Ženski lik bi značio izradu velikog broja novih animacija i kostima. Udvostručilo bi rad na tim stvarima.”

Potvrđeno je također da će u kooperativnom modu svakom igraču lik izgledati kao glavni protagonist Arno, dok će ostala tri igrača izgledati kao drugačiji ubojice. Inače, na E3 sajmu su iz Ubisofta prikazali poduži gameplay video koji prikazuje sve što od novog naslova možemo očekivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:14