Assassin's Creed Unity će donijeti "potpuno novu priču"

Assassin\'s Creed Unity će donijeti \"potpuno novu priču\"

Assassin’s Creed je serijal o nizu ubojica iz sjene (i Connora) koji se kroz povijest bore protiv raznih tirana i inih neprijatelja. Iz nekog razloga (što je u originalu bilo zanimljivo, a kasnije suludo i naporno) u sve to se ubacila priča o prošlim životima, virtualnoj stvarnosti i zlim korporacijama. Sada bi priča trebala početi ispočetka.

Iz Ubisofta su poručili da su odlučili izbaciti veliku većinu tzv. meta-fikcije, a za novi pogled na priču kažu da je najbolja u serijalu još od originala.

“Ovo je novi početak, novi narativni početak. To simbolizira potpuno novi kontekst za sadašnjicu. Vidjeli ste malo spomenute evolucije sa Black Flagom, ali sada nećemo učiniti istu stvar. Ono što želimo učinit sa Unityem je zapravo početak novog ciklusa Assassin’s Creed igara. Zato što je nov, sada ga zapravo možemo i objasniti na normalan način, jer nitko neće imati osjećaj da je to suvišan element. Ja bih rekao da je Assassin’s Creed Unity najbolja igra sa kojom možete ući u ovaj svijet, još od originala.” – kreativni direktor Alex Amancio je rekao u nedavnom intervju.

Kako se čini Desmond Miles će još uvijek biti prisutan, no u manjem kapacitetu. Iako bi većina igrača željela da se jednostavno taj dio priče ostavi u prošlosti, developeri očigledno još uvijek od njega nisu odustali. No opet, tko zna, možda stvarno naprave nešto novo i drugačije, što će igrači prihvatiti na način na koji su to učinili sa prvim Assassin’s Creedom.

Za one koji žele vidjeti kako će Unity izgledati svakako pogledajte E3 trailere koji su gameplay premijerno prikazali publici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:32