Angry Birds film dobio glumačku postavu

Angry Birds film dobio glumačku postavu

Možda to niste niti znali, ali u pripremi je Angry Birds film. Da, upravo tako, film o onim malim ljutim pticama koje godinama natežemo iz praćke i rušimo tvrđave zlim svinjama.

Kako će to izgledati, ne znamo, jer detalja o filmu nema. No nakon što su igrači diljem svijeta zajedničkim snagama ispucali čak milijardu ovih virtualnih ptičica, ekipa je odlučila otkriti kompletnu glumačku postavu filma.

Peter Dinklage (Game of Thrones), Josh Gad (Frozen), Jason Sudeikis (Horrible Bosses), Bill Hader (Bridesmaids), Maya Rudolph (Bridesmaids) i Danny McBride (glas Duanea Earla iz GTA V) će imati priliku približiti nam Angry Birds svojim glasovima.

Sudeikis će preuzeti ulogu najpoznatije crvene ptičice, McBride će biti crna ptica-bomba, a Dinklage će postati orao.

Producent John Cohe je rekao da je iznimno ponosan na glumačku ekipu te da je sretan što će raditi s nekima od najduhovitijih ljudi na svijetu.

Angry Birds film koji će nastati kao suradnja finskog kreatora igre, Rovia i Hollywood Sonya se očekuje u kinima 2016. godine. Dotad se prisjetite jedne od igara iz serijala, Angry Bids: Space.

Budući da je animirana serija o ovim poznatim ptičicama u 18 mjeseci prikazivanja dosegla brojku od 3 milijarde pogleda, uspjeh filma je gotovo zajamčen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:51