VIDEO

‘Epska bitka‘ mačaka: Pogledajte što se dogodi kad vlasnik izradi tenkove od kartona i u njih stavi ljubimce

Na Facebooku je snimka u kratkom roku pogledana više od milijun puta

Ilustracija

 Holly Green// Swns/Profimedia

Vlasnicima mačaka lako je snimiti video koji će u kratkom roku postati popularan na društvenim mrežama. Ako imaju i robotske usisavače, karton i nešto vremena da se time poigraju, rezultat može biti urnebesan. Dokazuje to video koji je na Facebooku pogledan više od milijun puta, a čiji su glavni junaci mačke.

Njihov vlasnik je iskoristio dva robotska usisavača na koja je postavio karton. Ne bilo kakav - oblikovao ga je poput tenka, s dovoljno prostora da u njega udobno stane mačka i to ona koja se ne boji usisavača. Potom je te kartone postavio na usisavače, u njih stavio mačke i uključio kameru.

Rezultat je, mora se priznati, urnebesan i zaista je vrijedio svakog trenutka utrošenog da bi se karton oblikovao poput tenka. Mačke su, jasno, bile sjajni glumci, a bitka, premda je bila kratkotrajna, završila je jasnom pobjednom jedne strane, dok je druga otišla za nekim svojim poslom. Nimalo pogođena, mora se priznati.

Mačke. Njihovo samopouzdanje ne može narušiti čak ni činjenica da su u tenkovskoj borbi na usisavačima izgubile od svog cimera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:08