MEDVEDNICA

Iz parka prirode obavijestili da su pronašli kujicu, pratitelji nisu bili oduševljeni njihovim postupkom

Ova divna ženkica od jučer čeka vlasnika pred Malom Hunjkom, premrzla je i gladna, napisali su
 Park prirode Medvednica

Iz Parka prirode Medvednica u nedjelju su objavili da je na njihovom području pronađen pas. Vlasnik se nije pojavio, tako da vjeruju kako je ljubimac izgubljen.

- Ova divna ženkica od jučer čeka vlasnika pred Malom Hunjkom, premrzla je i gladna. Nahranili smo ju piletinom i dali joj vode, ali vani puše ledeni vjetar... - napisali su na Facebooku, gdje su objavili i fotografije psa, s nadom da će ih vlasnik vidjeti i javiti im se lim prije.

No, njihova objava nije dočekana s oduševljenjem. Njihove pratitelje je najviše zasmetalo što su zaposlenici Parka, premda su psa nahranili, ostavili vani. S obzirom na to da nije riječ o psu s debelim krznom, jasno je kako je nesretnoj ljubimici prilično hladno. Ne samo da ne zna gdje je njen čovjek, nego je još izložena i vremenskim neprilikama.

- Vlasnik se može otkriti pomoću čipa koji imaju svi psi - treba se obratiti veterinarskoj ambulanti - oni imaju opremu za čitaće čipa, a do tada pustite ju t u toplu prostoriju da se ne smrzava vani- sirota pesica - napisao je jedan muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:22