NIJE TO OČEKIVALA

Pas se doma vratio s vrećicom koju je izvukao iz smeća, vlasnica se šokirala kad je vidjela što je unutra

Ona je na TikToku objavila nekoliko videa o ovoj priči, koja je izazvala veliki interes među njenim pratiteljima

Ilustracija

 Olivier Guiberteau/Alay/Alamy/Profimedia

Neke su životinje vrlo empatične. Ima onih koji tvrde kako je to rezervirano samo za njihove mlade dane, kada su osjetljiviji prema mukama stvorenja oko njih, no neki tvrde da to traje cijeli život.

Kako god bilo, jedan pas, imena Pongo, pokazao je kako izgleda suosjećanje. Vlasnica ga očigledno pušta da trči sam, što je za svaku osudu, no iz jedne se šetnje vratio s vrećicom među zubima. Bilo je jasno kako ju je izvukao iz smeća, pa je žena prilično nevoljko zavirila u nju, pitajući se što je toliko privuklo njegovu pažnju da se potrudio izvući je iz hrpe otpada.

Nemalo se iznenadila kad je otkrila tri mačića unutra. Jedan je već bio mrtav, a dva su bila živa. Netko ih je ugurao u plastičnu vrećicu američkog TJ MAxxa, s nekom starom krpom, i odbacio. Da nije bilo Ponga, i ova dva mačića bi preminula.

Njegova vlasnica je objavila nekoliko videa o ovoj priči, koja je izazvala veliki interes među njenim pratiteljima. Mnogi su pohvalili Pongovo ponašanje, ističući kako on ima više srca nego onaj čovjek koji je malene odbacio.

@lifewithsimba4 Like will they take them back with no reciept? Now what lol #help #shenaningansofpongo #tjmaxx #kittensoftiktok ♬ original sound - 🪼 SJ🪼
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 20:57