The Sims 3: Outdoor Living Stuff
Vaša lokacija: Naslovna

The Sims 3: Outdoor Living Stuff

Thursday, 10. February 2011. matej

Gameland ocjena: Ukupna ocjena68/100

Nakon mnogobrojnih ekspanzija i raznih stuff packova, što službenih, što neslužbenih stigao nam je novi stuff pack koji se zasniva na onome što vaši Simsi mogu raditi u prirodi. Hoće li vas nove stvari poslati u gustu šumu na lov za medvjedima ili je to namijenjeno više roštilj zabavama možete pročitati u nastavku…

Luksuzno kampiranje

Kao što smo već napomenuli, Outdoor living je stuff pack, što u principu znači da se apsolutno nije ništa promijenilo od originala, odnosno od zadnje ekspanzije koju ste instalirali, već vam samo na izbor daje novu odjeću te razne korisne stvari i ukrase. Ne morate se brinuti, iako je u uvodu bilo riječi o lovu na medvjede ovo je ipak fokusirano na malo pitomije zabave. Moći ćete svoj vrt opremiti kao nikad do sada uz pomoć najnovijih roštilja, stolova, stolica i, naravno, vrtnih patuljaka. Također ćete naići na nove frižidere i pokoju komodu, no iskreno da nema male ikonice koja označava da su predmeti dio novog paketa, ne bismo ni znali da je novo. Bez obzira birali vi muški ili ženski spol imat ćete pristup nekolicini novih obleka kojima dominira lagana odjeća poput polo majica, ljetnih haljina i japanki. Zabava u vašem dvorištu ne bi bila prava bez brćkanja u jacuzziju, a sada možete birati između nekolicine luksuznih (čitaj skupih) koji će obradovati vaše goste dok se odmaraju prije nego hamburgeri budu gotovi. Kada padne noć, prije nego svi krenu na spavanje dvorište vam osvjetljuju novi lampioni raznih oblika koje možete objesiti na drveće ili jednostavno postaviti po svojim stolovima.

Nema razlike

Oko tehničkih aspekata se nema smisla zamarati pošto smo već napomenuli da niti najmanjih promjena nema u odnosu na prethodnike (Pročitajte recenziju The Sims 3, The Sims 3: Ambitions i The Sims 3: Late Night). Outdoor living stuff vam, ako ste obožavatelj simsa, daje dodatne opcije kojima možete urediti svoj dom, poglavito dvorište. Ako se nalazite među onima koji imaju Simse i ostale ekspanzije, nema razloga da ne uzmete i Outdoor living, a ukoliko Simse ne igrate onda naravno nema smisla niti imati ovaj stuff pack.


Ukupna ocjena68/100
Izdavač Electronic Arts
Igra ne podrzava multiplayer Igra ne podržava multiplayer opciju
Pozitivne stvari u igrisve, ako ste obožavatelj serijala
Negativne stvari u igrisve, ako niste obožavatelj serijala
Službene stranice igre www.thesims3.com
Kategorija: Simulacije Komentari Nema komentara »
Tagovi: sims, sims-3, simulacija-životaFacebook preporuke
Vic dana

Gaće
Kako Mujo ispituje jesu li mu gaće čiste il' prljave?
- Baci ih o zid, pa ako padnu čiste su, ako ne prljave su!

Arhiva viceva dana