NOVI AGENT 007?

Bivši ‘James Bond‘ otvoreno rekao što misli o potencijalnom nasljedniku

Uz njegovo su ime sve učestalije glasine da će uistinu postati nasljednik Daniela Craiga

Aaron Taylor-Johnson

 -/Aflo/Profimedia/-/aflo/profimedia

George Lazenby, australski glumac koji je tumačio slavnog tajnog agenta Jamesa Bonda u jednom filmu "U službi njenog Veličanstva" iz 1967. godine, odobrio je Aarona Taylora-Johnsona kao idućeg agenta 007.

image

George Lazenby

cineliz/Allpix Press/Profimedia/ cineliz/allpix Press/profimedia

Naime, britanski tabloid The Sun prošlog je tjedna objavio veliku vijest da je ovom 33-godišnjaku ponuđena uloga Jamesa Bonda, a uz njegovo su ime sve učestalije glasine da će uistinu postati nasljednik Daniela Craiga, koji je glumio slavnog filmskog lika od 2006. godine.

image

Aaron Taylor-Johnson

Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prema nedavnom pisanju TMZ-a, Lazenby je rekao da bi se Taylor-Johnson mogao “nositi s vratolomijama i svim damama koje vole slavnog agenta u smokingu”.

Lazenby je primijetio da ne misli da je uloga već pripala Tayloru-Johnsonu jer "kada je on bio na audiciji za ulogu iz šezdesetih, prošao je kroz hrpu različitih testova i audicija prije nego što ju je zapravo dobio". Lazenby je istaknuo da će podržati Taylora-Johnsona u ulozi "ako će lik biti dobro napisan", te je rekao glumcu da ostane "vjeran sebi i da si prilagodi ulogu kako bi mu odgovarala".

Podsjetimo, Lazenby je naslijedio Seana Conneryja i glumio Bonda u samo jednom filmu 1967. godine, no Connery se vratio ulozi 1971. u filmu "Dijamanti su vječni".

image

George Lazenby

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

Što se tiče Taylora-Johnsona, Puck News navodi kako se on sprema ponovno ući u Marvelov "filmski svemir" i to kao glavna uloga u filmu "Kraven The Hunter", a glumit će i uz Ryana Goslinga u filmu "The Fall Guy", stoga je moguće da bi u kratkom roku mogao postati "previše slavan da bi postao Bond". Iako ga ponuda za ulogu agenta 007 čeka na stolu, utrka za ulogu Bonda još traje. Neki od favorita su i Henry Cavill, Damson Idris, Tom Hardy i Chris Evans, a neki ističu i Jamesa Nortona i Cilliana Murphyja kao velike favorite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:17