PRVO MJESTO

Naša glumica pohvalila se velikim uspjehom, pa objavila video: ‘I stručnjaci su mi rekli da ne idem...‘

Ecija Ojdanić osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji na maratonu i oborila osobni rekord

Ecija Ojadnić na maratonu

 Screenshot/instagram/ecijaojdanic/

Glumica Ecija Ojdanić pohvalila se na društvenim mrežama da je istrčala maraton u Bratislavi i u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto.

„Kakva nedjelja! Ne bih se sama na sebe kladila da će ovako završiti! Najkraće, veni, vidi, vici! Bratislava, po treći put! Usprkos savjetima raznih ljudi, i stručnih, a i emotivno angažiranih, koji su svi u glas vikali, ne, ne.. trči half, nemoj maraton, ostani kući, nemoj ništa trčati.. Imala si svojih 5 minuta na Poloju.. Imala sam neki svoj unutarnji glas, motiv, želju, poriv, da se vratim na ‘mjesto zločina‘, i dam sve od sebe.. Prošlu godinu drugo mjesto u kategoriji platila sam rupturom zadnje lože...”, napisala je Ecija uz snimku na kojoj joj dodjeljuju nagradu.

Nedavno je Ecija osvojila deveto mjesto na državnom prvenstvu Hrvatske u ultramaratonu, pa je podijelila zašto nije htjela stati na tome.

„Vratila sam se načeta nakon otrčane prve ultre u životu... Trener, fizioterapeut, kolege, muž, djeca, svi su govorili, svi uglas viču... Ne luduj... Ali... Odlučila sam slušati svoj unutarnji glas, i eto ga! Osamnaesta od žena sveukupno, prva u kategoriji, i PB, tj., personal best, i to čak ta za 6 min! Say no more!” zaključila je.

Kolege glumci i pratitelji hvalili su pothvat glumice.

„Bravo, svaka čast!”, „Svaka čast, draga Ecija. Žena sa snom”, „Poštovanje, bravo Ecija”, „Ludilo! Svaka čast!”, glasili su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:22