KNOLL DOLL

Ivana Knoll zamijenila tribine luksuznim stanom: Nakon prekida s Antom, pokazala kako sad izgledaju jutra u krevetu

Iz svoje je prostrane postelje prošlog jutra zaželjela ‘dobro jutro svojim gumenim medvjedićima‘, misleći na svoje vjerne pratitelje

Ivana Knoll u svom novom stanu

 Screenshot/instagram/

Iako više ne pohodi nogometne utakmice i ne navija iz VIP odjela brojnih svjetskih stadiona, "najvatrenija navijačica" Ivana Knoll, poznatija i kao "Knoll Doll", donosi važne životne odluke i ubire plodove svog rada - naime, nedavno je kupila prvu nekretninu u Miamiju.

image

Ivana Knoll u krevetu

Screenshot/instagram/

Ova se 31-godišnja influencerica pri uređenju stana odlučila za minimalistički pristup, a dio koji najviše pokazuje je njezin krevet te bijeli zidovi koji ga okružuju. Iz svoje je prostrane postelje prošlog jutra zaželjela "dobro jutro svojim gumenim medvjedićima", misleći na svoje vjerne pratitelje.

image

Ivana Knoll u krevetu

Screenshot/instagram/

Doduše, osim stana, javnost kod Knoll Doll u posljednje vrijeme najviše intrigira činjenica da je po prvi puta nakon 13 godina prekinula vezu s dečkom Antom. Unazad nekoliko godina, Ivana nije imala niti jednu zajedničku fotografiju s Antom, dok je ranije često objavljivala zajedničke selfije s brojnih putovanja. Tada je u jednom intervjuu otkrila kako on želi biti podalje od očiju javnosti.

- Većinu mojih fotografija me on uslikao, no svakako kad sam za neke fotografije u nedoumici objaviti ili ne, upitam njega - objasnila je Ivana tada.

Usprkos brojnim nagađanjima medija da je bila u vezi s nekim sportašem, Knoll to negira i ističe da unatoč prekidu, Ante će biti njen broj jedan.

- Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna. Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i čuvati mu leđa - izjavila je Knoll povodom jednog intervjua.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:12