Lord of the Rings: War in the North
Vaša lokacija: Naslovna

Lord of the Rings: War in the North

Saturday, 12. November 2011. ivan

Gameland ocjena: Ukupna ocjena72/100

U zadnje vrijeme nismo imali priliku zaigrati mnogo igara posvećenih Lord of the Rings tematici. Odličan MMORPG pod imenom Lord of the Rings Online je postao besplatan, a ako ste tražili igru u kojoj ćete igrati sami ili zajedno ubijati Orkove s prijateljima, War in the North je igra vrijedna razmatranja.

Samo borba

Lord of the Rings: War in the North se pričom oslanja na borbu za Middle Earth, ali ovaj puta ćete preuzeti ulogu junaka koji dosada nisu bili poznati. Dwarf Warrior, Elf Mage i Human Ranger zajedno rješavaju misije prema sjeveru u ovom akcijskom RPG-u. Moramo priznati da nas priča i dijalog likova nisu previše oduševili, a sudjelovanje u razgovoru je moguće, no što god da vi odaberete, odgovori će pokriti sve vaše opcije. Tako je možda bolja opcija isključiti sudjelovanje u razgovoru te samo pratiti priču (ili ju eventualno preskočiti te se odmah baciti na borbu).

Na svakom nivou možete odabrati lika s kojim želite igrati, no nažalost to nije moguće učiniti tijekom same igre. Svaki lik se posebno razvija i skuplja iskustvo te ćete imati priliku kupovati i skupljati oružje, oklope, napitke i slično. Skillovi koje ćete otključavati su uglavnom osnovni i svakom tko je igrao neki RPG će oni već biti poznati što je dobro ukoliko volite akcijski dio igre koji je ovdje u primarnom planu.

Neprijatelji će uvijek dolaziti u velikom broju i bez previše razmišljanja će napadati prvog na kojeg naiđu. Svako malo će vas dočekati i jedan veći, jači neprijatelj za kojeg ćete se morati malo više potruditi kako biste ga uništili, no ti neprijatelji su ujedno i najzanimljiviji dio igre. Nažalost, AI neprijatelja kao i vaših suboraca nije najbolji te će se i vaši suborci zalijetati ili jednostavno neće znati iskoristiti spell koji ih treba zaštiti kada ga vi iskoristite. Borba je u početku zaista zabavna, no nažalost kako prelazite nivoe postaje očito kako se neprijatelji i potezi ponavljaju te bi vam u kasnijem stadiju igre ovo moglo dosaditi.

Igrajte kooperativno

Iako grafički ništa posebno, Lord of the Rings: War in the North izgleda sasvim solidno te pritom neće iscijediti svaki atom snage iz vašeg računala. Zvuk je dobar, a posebno su dobri zvukovi u borbi te efekti nekih oružja.

Ako imate priliku, ovu igru trebate zaigrati zajedno s prijateljima gdje će svaki preuzeti kontrolu nad jednim likom. Osim što ćete se više zabaviti, moći ćete bolje organizirati napade i obranu te koristiti skillove onako kako bi i trebalo. Također ćete na kraju svakog nivoa vidjeti detaljnu statistiku za svakog igrača te vidjeti tko je bio najbolji.

Iako je Lord of the Rings: War in the North RPG, u igri prevladava onaj akcijski dio. Ukoliko volite jednostavne komande i sučelja te se ne volite previše zadržavati birajući najbolje i najljepše oružje te satima istraživati svaki skill prije nego ga otključate, svakako biste trebali dati šansu ovoj igri.


Ukupna ocjena72/100
Izdavač Warner Bros. Interactive
Igra podrzava multiplayer Igra podržava multiplayer opciju
Pozitivne stvari u igriodličan co-op, puno akcije, bossovi
Negativne stvari u igriborba postaje jednolična, ponekad AI
Službene stranice igre www.warinthenorth.com
Kategorija: RPG Komentari Nema komentara »
Tagovi: lotr, rpg, akcija, magija, prstenFacebook preporuke
Djevojka dana - Allysa


Allysa
Pogledajte Gameland djevojku dana!

Vic dana

Raj ili pakao
Umro Bill Gates i došao u raj kod Boga. Pita ga Bog želi li ostati u raju ili ići u pakao. Kaže Gates:
- "Ajde da vidim kako je u paklu, a kako u srcu raja, pa ću onda odlučiti."
Dođe on u pakao kad tamo nudistička plaža, gole žene, orgije... Dođe on u raj i vidi anđele kako lete, harfe isl. Pita ga Bog:
- "Što si odlučio, di ćeš?"
- "Ma idem u pakao jer je zbilja prelijepo."
Prođe mjesec dana i ode Bog vidjeti kako mu je u paklu. Dođe tamo i vidi da Gatesa vrag muči, mlati, daje teške poslove. Pita Bog
- "I kako ti je?"
- "Pa di su sve one gole žene nudističke plaze i to?"
- "E moj Gates, to ti je bio screen saver."

Arhiva viceva dana