Najavljen WRC 3
Vaša lokacija: Naslovna

Najavljen WRC 3

Tuesday, 24. July 2012. ivan

PQube i talijanski razvojni tim i izdavač Milestone su najavili zajednički rad na novoj službenoj World Rally Championship igri WRC 3.

Grafika i ponašanje automobila je razvijano posebno za ovu igru s novim Spike engineom te se stoga očekuje kombinacija precizne vožnje i brutalna zahtjevnost rally vožnje. WRC 3 će imati službenu licencu za više od 50 automobila, a cijela karijera je sada bolje prilagođena igračima.

WRC 3 izlazi 12. listopada za PC, Playstation 3, Xbox 360 i Vitu, a u nastavku možete pogledati screenshotove i trailer iz igre.

Kategorija: Najave Komentari Nema komentara »
Tagovi: ,,,,,,Facebook preporuke
Vic dana

Sudar
Kupio čovjek novog BMW-a i odlučio se malo provozati. Izađe on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM. Okrene se on i vidi fiću. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svjetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema vozaču fiće. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi:
- "Nemoj, prijatelju. Pogledaj što voziš, a ja nemam para. Smiluj se!"
Ovaj se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne može vjerovati, opet isti fićo! Krene on sada sa željom da ubije onog drugog, ali ovaj opet zakuka:
- "Nemoj brate, molim te, imam ženu i troje djece."
Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trećem semaforu, BUM. Okrene se vozač BMW-a, a onaj iz fiće mu maše:
- "Idi, idi, ja sam!"

Arhiva viceva dana