Najavljen WRC 3
Vaša lokacija: Naslovna

Najavljen WRC 3

Tuesday, 24. July 2012. ivan

PQube i talijanski razvojni tim i izdavač Milestone su najavili zajednički rad na novoj službenoj World Rally Championship igri WRC 3.

Grafika i ponašanje automobila je razvijano posebno za ovu igru s novim Spike engineom te se stoga očekuje kombinacija precizne vožnje i brutalna zahtjevnost rally vožnje. WRC 3 će imati službenu licencu za više od 50 automobila, a cijela karijera je sada bolje prilagođena igračima.

WRC 3 izlazi 12. listopada za PC, Playstation 3, Xbox 360 i Vitu, a u nastavku možete pogledati screenshotove i trailer iz igre.

Kategorija: Najave Komentari Nema komentara »
Tagovi: ,,,,,,Facebook preporuke
Djevojka dana - Abigail


Abigail
Pogledajte Gameland djevojku dana!

Vic dana

Schumacher
Pogine Michael Schumacher i dolazi on kod Svetog Petra. Kaže njemu Sveti Petar:
"Ti si mi bio omiljenji vozač u F1 i zato imaš pravo birati gjde ćes, hoćeš u raj ili u pakao."
Misli se Schumacher pa kaže:
"Pošto sad volim motore, ja bih išao tamo gdje mogu voziti brzo, da divljam."
Sveti Petar mu odgovori:
"Ti onda idi u pakao tamo mozes voziti brzo i divljati ali prvi put kad sjedneš na motor poginut ćeš. A u raju možes voziti koliko hoćeš, ali moraš pratiti propise i poštovati ograničenja."
Odluči se Schumacher zs raj. Vozi se on tako 60 km/h kad pored njega proleti Isus na motoru 150 km/h. Drugi dan Schumacher opet vozi 60 km/h, kad Isus proleti kraj njega 200 km/h , kosa mu leti na sve strane... Schumacher konta kako on smije tako brzo...?? Treći dan opet Isus proleti kraj njega 250 km/h i Schumacher poludi, ode kod Svetog Petra i kaže:
"Ti meni reče da moram poštovati propise i ograničenja, a evo gledam onog Isusa već 3 dana pored mene proleti ko metak!!"
Kad će njemu Sveti Petar:
"Jbg šta ćeš - Tatin Sin!!!"

Arhiva viceva dana