Najavljen PES 2013 prvi trailer za novi Pro Evolution Soccer, a sada iz Konamija stiže službena najave igre. Kao najveća promjena se spominje vraćanje korijenima što znači da će naglasak biti stavljen na individualne vještine ponajboljih svjetskih igrača te da će svaki igrač moći odabrati stil igranja koji mu najviše odgovara" />
Vaša lokacija: Naslovna

Najavljen PES 2013

Friday, 27. April 2012. ivan

U ponedjeljak ste imali priliku vidjeti prvi trailer za novi Pro Evolution Soccer, a sada iz Konamija stiže službena najave igre. Kao najveća promjena se spominje vraćanje korijenima što znači da će naglasak biti stavljen na individualne vještine ponajboljih svjetskih igrača te da će svaki igrač moći odabrati stil igranja koji mu najviše odgovara. Također se spominje i potpuna kontrola šuta što će zasigurno razveseliti svakog ljubitelja nogometnih igara.

Kao tri posebna elementa igre se najavljuju potpuna kontrola lopte, Player ID kao i proaktivni AI. Uz najavu smo dobili i prve screenshotove iz igre na kojima možete vidjeti Christiana Ronalda. Pro Evolution Soccer 2013 u prodaji očekujemo u jesen ove godine za PC, Playstation 3 i Xbox 360.

Kategorija: Najave Komentari Nema komentara »
Tagovi: najava, nogomet, pesFacebook preporuke
Djevojka dana - Nataly


Nataly
Pogledajte Gameland djevojku dana!

Vic dana

Krivi broj
- Halo.
- Da?
- Sine, gdje ti je mama?
- Eno je u sobi sa jednim stričekom. Rade one stvari.
- Sine, ubij ih oboje, pištolj je u mojoj ladici.
- Dobro tata!
BUM, BUM.
- Halo.
- Tata, ubio sam ih.
- Bravo, Perice.
- Ali, ja nisam Perica, ja sam Ivica.
- Pa koji je to broj, jel to stan Perić???
- Ne, Ivić.
- Dobro, ništa onda. Greška. Oprosti dečko!

Arhiva viceva dana