Mafija
Vaša lokacija: Naslovna

Mafija

Sunday, 13. September 2009. Gordan

Gameland ocjena: Ukupna ocjena93/100

Po cijele dane na vijestima slušamo o mafijašima, gangsterima i organiziranom kriminalu – vrijeme je da se i mi okušamo u tim “zanatima”. Mafija predstavlja novu generaciju besplatnih online MMORPG igara koje se dostupne na Hrvatskom jeziku. Zaboravite na ružna sučelja i komplicirane izbornike. Mafija je napravljena tako da u samo pet minuta možete početi pljačkati, krasti reketariti i baviti se ostalim mafijaškim poslovima. Nije ni čudo da se u samo 3 dana registriralo više od 3000 igrača iz Hrvatske.

Dvojicu ucijenim, trećeg ubijem … uobičajen dan

Registracija naravno traje samo pet sekundi koliko vam treba da odaberete svoje korisničko tj. mafijaško ime. Nakon toga ćete se naći u svojoj ulici i možete započeti sa mafijaškim aktivnostima. Hoćete li se specijalizirati za pljačke, iznude, kamatarenje, preprodaju oružja ili droge u potpunosti je na vama. Isprva ćete biti mala riba u prilično velikom gradu okruženi sa prilično velikim mafijašima, ali dan za danom kako se vaša kriminalna mreža bude širila tako ćete postajati sve moćniji.
Ne zaboravite podmititi policiju, a ako vas neki drugi mafijaš posebno gnjavi slobodno mu pošaljite raciju. Ako imate dovoljno novca sve to napravite sa samo par klikova. Kako bi drugi vidjeli tko ste vi i čime se bavite morati ćete postaviti oglas u novine. Slobodno oglašavajte svoje kriminalne djelatnosti – svi to čine.
Na ulici možete opljačkati koga god želite. Samo pazite, možda je ta osoba jača od vas ili se radi o nekom velikom mafijašu pa možete nastradati za dan-dva kada vas pronađu. Isto pravilo vrijedi za banke i dućane – probajte ih opljačkati, ali budite svjesni posljedica.
Klađenje je nešto čime možete na brzinu zaraditi novac. Postoji čak pet mini-igara za klađenje (black jack, kocke, borbe pasa, rulet, utrke auta) pa vjerujemo da ćete pronaći nešto što odgovara vašim mafijaškim sklonostima.

Prava igra za nas sa Balkana

Ova igra je kao stvorena za sve nas koji živimo na Balkanu. Doslovce kao da ju je netko radio baš za nas. Činjenica da je na hrvatskom i da ste okruženi našim ljudima daje joj gotovo nevjerojatan osjećaj realnosti. Bez obzira imate li dnevno samo sat vremena za igranje ili se igri možete više posvetiti Mafija je nešto što ne želite propustiti, a što se ranije registrirate prije ćete postati veliki mafijaš i drugi vas neće gnjaviti.
Za one koji to još nisu shvatili – igra je pogodna samo za starije od 18 godina, iako nema nikakve provjere koliko godina imate.


Ukupna ocjena93/100
Izdavač XS Software
Igra podrzava multiplayer Igra podržava multiplayer opciju
Pozitivne stvari u igriodlično sučelje, pregršt igrača iz HR, igra ne dosadi niti nakon puno sati igranja, zarazna browser based igra nove generacije
Negativne stvari u igriništa posebno
Službene stranice igre mafija.gameland.com.hr
Kategorija: MMORPG Komentari 3 komentara »
Tagovi: rpg, mmorpg, online, besplatno, mafija, gangster, free

  1. enes says:

    predobra je igra ja je igram 4 sezone,,ko nije je igro nek se regga stvarno je premocna igra

  2. mrcina0502 says:

    Nekad je bila Dobra Igra….a otkad je doslo do spajanja servera danas se to može opisat u 2 riječi : RASPAD SISTEMA!!!Facebook preporuke
Djevojka dana - Abigail


Abigail
Pogledajte Gameland djevojku dana!

Vic dana

Izvan civilizacije
Jedan čoban živio u zaostalom planinskom području, daleko od civilizacije, bez struje, bez radija i televizije. Jednoga dana siđe sa planine i uputi se prema obližnjem gradu, naravno pješke. U jednom trenutku ispred sebe ugleda dvije tračnice i pragove pruge i zaključi da se mora raditi o nekoj cesti, te je odluči slijediti. Nakon pola sata hodanja po pruzi u susret mu dolazi vlak, koji on nikada nije vidio. Vlak počne svirati, para izlazi iz lokomotive, čuje se "huuu, huuuuuu", ali čoban, ne shvaćajući o čemu se radi, ne mrda s pruge - i vlak ga pogazi.
Nakon tri dana probudi se čoban u bolnici, sa slomljenom nogom i rukom, oboje u gipsu. Ustane se iz kreveta, uzme štaku koju je našao naslonjenu na zid, i oslanjajući se na nju krene, šepajući, u razgledanje tog čudnog mjesta gdje se našao. U jedno trenutku se nađe u čajnoj kuhinji, gdje upravo u tom momentu zakuhala voda u čajniku, čajnik počne pištiti i iz njega počne izlaziti para, a čoban sa štakom počne lupati po čajniku. U tom trenutku u kuhinju uđe jedna bolničarka:
- "Ma čovječe, što to radiš?"
- "Neka, neka, treba njih dok su mali!"

Arhiva viceva dana