Besplatne browser igre sve popularnije

Nemexia pretekla OGame

Premda je na tržištu prisutna niti šest mjeseci Nemexia je po broju aktivnih igrača pretekla glavnog konkurenta - OGame.

Nemexia, besplatna browser based svemirska strategija nadmašila je popularni (i sada već prilično stari) OGame po broju aktivnih igrača. S više od pet tisuća svakodnevno aktivnih igrača, sjajnom grafikom i zaraznom igrivošću Nemexia je postala prvi izbor igrača kada je riječ o besplatnim svemirskim strategijama koje se igraju iz browsera. Redovitim nadogradnjama Nemexia stalno dobiva nove funkcionalnosti i time ostaje svježa i zanimljiva, a to igrači itekako cijene.

GameLand i XS-software su izdali već 5 besplatnih browser based igara u potpunosti prevedenih na hrvatski.

Podsjetimo, igra Nemexia je potpuno lokalizirana na hrvatski zahvaljujući partnerstvu GameLanda i bugarskog XS-softwarea. Nudi tri različite rase (Konfederacija, Terteths, Nox), ogroman beskonačan svemir ispunjen mnoštvom planeta, flotu od stotinu različitih brodova koji služe za izgradnju vašeg svemirskog carstva. Posebno valja napomenuti da zahvaljujući savezima i klanovima igrači u igri stječu nova poznanstva i prijateljstva te lakše rješavaju misije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:36