Kung Fu Panda
Vaša lokacija: Naslovna

Kung Fu Panda

Tuesday, 28. October 2008. ivan

Gameland ocjena: Ukupna ocjena70/100

Kung Fu Panda je još jedna u nizu igara koje su rađene prema istoimenom filmu. Rađena na brzinu, s manjim budžetom samo kako bi još više proslavila film. Kung Fu Panda je igra namijenjena najmlađima i obožavateljima filma. Ozbiljniji igrači će ju vjerojatno preskočiti već kada vide naslov dok bi se mlađim igračima baš zbog toga mogla stvarno svidjeti i zabavljati ih satima.

Najbolji borac svih vremena

Kung Fu Panda, Po, je najveći majstor borilačkih vještina u svojoj zemlji. On koristi svoju veličinu i brzinu za napad i nitko mu ne može nauditi. Barem on to misli. Sve neprijatelje koji vas napadaju možete udarati rukama i nogama i koristiti prave Kung Fu poteze kakve zna samo jedna panda. Kako je igra namijenjena najmlađima, borba je vrlo jednostavna. Samo trebate naići na protivnika i početi ga udarati i uživati u pandinim vrhunskim potezima koji često znaju biti i vrlo smiješni. Usput ćete skupljati novčiće i izvršavati razne zadatke koji će biti stavljeni pred vas. Kasnije ćete dobiti priliku kontrolirati i neke druge likove iz priče o pandi. Kung Fu Panda će vas često nasmijati. Otpočetka ćete slušati kako ga komentator hvali i šaljivo pripovijeda, a često ćete vidjeti i što Po misli o sebi – da je najbolji. Osim izvršavanja misija, možete zaigrati i mini-igre u obliku multiplayera za jednim računalom i natjecati se sa prijateljima.

Lijepo i šaljivo

Igra izgleda prilično lijepo. Animacije su vrlo glatke i lijepo izgledaju. Osim toga, igra radi odlično iako ponekad možete očekivati pad sličica u sekundi. Zvuk nam se također svidio, naročito pripovijedanje i glasanje raznih likova u igri. Pandu nije teško kontrolirati iako će vam kontrola zasigurno biti olakšana ukoliko imate priliku koristiti kontroler. Kamera je odlična i lijepo prati cijelu radnju, a uvijek ju možete postaviti onako kako vi to želite i uživati u umijećima jednog Kung fu majstora. Kung Fu Panda je zanimljiva akcijska avantura namijenjena djeci. Ako volite šaljive priče i zvukove, još smješnije poteze koje će vam životinje pokazati, svakako vam preporučamo ovu igru. Ali ukoliko očekujete posebne borbe, sustav kontrola i ozbiljniju igru, slobodno možete preskočiti ovaj naslov.


Ukupna ocjena70/100
Izdavač Activision
Igra ne podrzava multiplayer Igra ne podržava multiplayer opciju
Pozitivne stvari u igrigrafika, zabavno, priča
Negativne stvari u igriništa posebno, pokoji bug
Službene stranice igre www.kungfupandagame.com
Kategorija: Igre za djecu Komentari 8 komentara »
Tagovi: akcija, humor, životinje, djeca

 1. P@le says:

  Kun-fu panda je pre dobra ,u kinu san je gledala 2 puta.

 2. natalija says:

  cool je al mi se nisusvidjeli oni debeli nosorozi pre glupi su
  a crtic je fora pre fora cool cool cool hip-hop haha by:natalija

 3. Josip says:

  Panda je dobra, moja omiljena igrica.Igrao sam ju kod prijatelja i ja bi ju htio imati kod kuće.Facebook preporuke
Vic dana

Nož u leđima
Jedan čovjek uleti u ordinaciju kod doktora i kaže:
- "Doktore, pomozite mi! Zabili su mi nož u leđa."
Doktor smireno pogleda na sat i odgovori:
- "Žao mi je, sada je 2 i 20, a ja radim do 2. Prema tome, moje radno vrijeme je završeno i ne mogu vas pregledati. Molim vas da dođete sutra u 8 ujutro."
- "Ali doktore, do sutra ujutro ću iskrvariti i umrijeti. Morate mi pomoći sada."
Doktor, pomalo ljutito:
- "Lijepo i ljubazno sam vam objasnio da je moje radno vrijeme isteklo i da vam ne mogu pomoći. Kao što sam već rekao, dođite sutra."
- "Ali doktore, morate mi odmah pomoći. Ponavljam, imam nož u leđima i do sutra ću već biti na drugom svijetu."
Doktor, sada već potpuno iznerviran i ljut priđe pacijentu, izvadi mu nož iz leđa, zabodu mu ga u oko i kaže:
- "Sada idite kod okulista, on radi do 3."

Arhiva viceva dana