Bookworm Adventures Volume 2
Vaša lokacija: Naslovna

Bookworm Adventures Volume 2

Friday, 23. October 2009. miroslav

Gameland ocjena: Ukupna ocjena70/100

Lex je knjiški crv koji se bavi uobičajenim stvarima kojima se bave knjiški crvi, kada jednoga dana likovi iz priča ožive i počnu divljati u Velikoj knjižnici. Lex je jedini koji može pobijediti zle likove i spasiti svijet od potpunog uništenja.

Slovo po slovo

Igra se sastoji od 3 knjige, a svaka od njih ima po 10 poglavlja. U svakom poglavlju morate pobijediti po nekoliko likova iz priča i na kraju Boss-a. Npr. u jednom poglavlju imate 3 praščića i kao Boss vas čeka zločesti vuk. Borite se tako da iz hrpe slova slažete riječi koje daju snagu Lexovim napadima, s tim da što dužu riječ složite to će Lexov napad biti jači. Možete koristiti razne napitke, kojima ćete vraćati energiju Lexu, ojačavati njegove napade, uklanjati razne uroke koje na Lexa bacaju protivnici itd. Kroz avanture ćete spašavati i razne prijatelje koji će vam se pridruživati te ćete moći koristiti njihove sposobnosti u borbi. Nakon svakog poglavlja za nagradu ćete dobiti vrijedan predmet koji ćete također moći koristiti u borbi, a donosit će vam razne prednosti. Uz to, postoje i zabavne mini-igre u kojima možete osvojiti predmete koji će vam dobro doći u vašoj avanturi. Uz avanturu i mini-igre, možete igrati i arenu i beskrajnu borbu.

Simpatično

Bookworm Adventures Volume 2 je uobičajena igra slaganja slova kojoj su dodani RPG elementi te ju tako učinili još zanimljivijom i zabavnijom. Grafika se čini pomalo jeftinom i zastarjelom, ali ipak može proći. Glazba je vesela i ugodna, a Lexov glas nam je bio malo iritantan, no srećom se nije prečesto javljao. Igra je poprilično lagana, ali to nadoknađuje svojom dužinom te vam se lako može dogoditi da provedete sate igrajući “samo još jedno poglavlje”. Ako volite slagati slova u riječi onda je ova simpatična igra svakako za vas.


Ukupna ocjena70/100
Izdavač PopCap Games
Igra ne podrzava multiplayer Igra ne podržava multiplayer opciju
Pozitivne stvari u igrisimpatično
Negativne stvari u igriprelagano
Službene stranice igre www.popcap.com/games/bookwormadventures2
Kategorija: Igre za djecu Komentari 1 komentar »
Tagovi: puzzle, djeca, snalažljivost, avantura

  1. emina says:

    okeeeeeee članak je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrFacebook preporuke
Djevojka dana - Danni


Danni
Pogledajte Gameland djevojku dana!

Vic dana

Mujo kod Boga
Došao Mujo kod Boga i pita ga:
- A Bože moj ma reci ti meni koliko tebi traje jedna sekunda?
A Bog će njemu:
- Miljardu godina.
A Mujo će opet:
- A Bože moj pa koliko onda tebi vrijedi jedna kuna?
A Bog će mu:
- Miljardu kuna.
Mujo si misli pa mu kaže:
- Ma dobri Bože bi li ti meni mogao dati jednu kunu?
A Bog će mu:
- Pričekaj samo sekundu.

Arhiva viceva dana