Studio InArt otvorio preuređni salon u Buzinu. Pogledajte luksuzne kuhinje po mjeri

Kuhinja Way

U salonima InArt u Zagrebu i Rijeci izloženi su novi modeli luksuznih talijanskih kuhinja Snaidero.

SNAIDERO je već 75 godina izvanredna tvrtka made in Italy koja je ukorijenjena u zanatskom umijeću i strasti prema dizajnu.SNAIDERO kuhinje poznate su diljem svijeta, jedinstvene su jer kombiniraju funkcionalnost i održivost.Izrađene su od visokokvalitetnih, ekološki prihvatljivih materijala.

KUHINJA WAY – ljepota jednostavnih oblika

Way je moderan dizajn kuhinje sa rigoroznim arhitektonskim stilom i vrlo čistom estetikom.

Spoj volumena i modularnost jedinica pojačani su očiglednom jednostavnošću koja se temelji na pažljivom obraćanju pažnje na detalje. Materijali kao ključni čimbenici. Way favorizira završne obrade kao što je drvo u kombinaciji sa sofisticiranim, ali ne prevladavajućim nijansama koje se nude u širokoj paleti boja i proizvodnih tehnologija, u rasponu od lakiranih i metaliziranih lakiranih rješenja do inovativnog i ekskluzivnog tinjca lakiranja, koje površinama daje diskretnu dragocjenost.

image

Kuhinja Way

Bitan dizajn bez ručki

Ručka Way definira cjelokupni izgled projekta: kontinuirana, neprekinuta i izrađena od anodizirane aluminijske legure u završnoj obradi od titana kako bi se naglasila stroga, linearna privlačnost kuhinje.

image

Kuhinja Way

S dizajnerske točke gledišta, Way u tehničkom konceptu nudi opsežnu fleksibilnost rasporeda koja omogućuje slobodan i kreativan pristup domaćim prostorima.To se može pripisati mogućnosti odabira vodoravnog dizajna profila, izraženog zidnim jedinicama smanjene visine i horizontalnim kontinuitetom profila osnovnih jedinica i visokih jedinica, ili okomitog dizajna profila, prilagođenog onima koji odluče u potpunosti iskoristiti prostor u visini.

image

Kuhinja Way

image

Kuhinja Way

image

Kuhinja Way

image

Kuhinja Way

image

Kuhinja Way

image

Kuhinja Way

KUHINJA LINK – savršena geometrija

Posvećeno onima koji se osjećaju spremni za revoluciju tradicionalne ideje o kućnom prostoru: LINK jednom riječju je veza. Funkcionalnost konačno daje smisao estetici. Link promovira funkcionalnost kroz svoj minimalistički i inovativni dizajn. Projekt prenosi vezu između prostora: trenutke u kojima su iskustva ljudi središte i interakciju koja se događa između kuhinje i njezine upotrebe, stvarajući vrlo učinkovit kontekst u kojem se može uživati ​​u bilo koje doba dana. Površina radne ploče može se personalizirati odabirom iste završne obrade kao i fronte, pretvarajući raspored u besprijekornu cjelinu. čista estetika efekta monolita pojačava čiste geometrijske linije, čineći prostor protagonistom u nizu čvrstih tijela i praznina.

image

Kuhinja Link

Kuhinja ima inovativno dvostruko rješenje za otvaranje vrata: usvajanje zakrivljenog ili ravnog kanala osigurava visoko estetsku funkcionalnost.

Vrata imaju integrirani profil nakošen pod kutom od 35 stupnjeva, izrađen od nazubljenog aluminija, dostupan u tri završne obrade: nehrđajući čelik, titan, crna. Rješenje sa zakrivljenim kanalom otkriva čisti dizajn kroz vrlo udobno rukovanje vratima. S druge strane, ravni profil dodatno naglašava čistu estetiku i rigorozan minimalistički izgled.

image

Kuhinja Link

image

Kuhinja Link

image

Kuhinja Link

image

Kuhinja Link

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 22:22